magrav



Ukrainian subtitles click at the dented wheel

понеділок, 6 січня 2014 р.

Montague Keen - January 5, 2014 - Монтегю Кін - 5 січня, 2014


 Montague Keen - January 5, 2014 

Монтегю Кін - 5 січня, 2014 

На вас лине потоком  інформація з усіх сторін світу. Знайте і будьте пильними до того, що приховано між одкровеннями, є багато дезинформації. Це свідомо розміщується  для того, щоб класифікувати усю інформацію, як підроблену. Кабала  дотримується  цієї практики впродовж її існування. Вони не змінюють свою формулу; вона працювала в минулому, тож вони вважають, що вона  продовжуватиме працювати на них. Зараз ви досить пильні, щоб бути здатними розшифрувати для себе, що правда, а що було насаджене, хоча в цьому є завжди  крапелька правди, щоб привернути вашу увагу.

 Спробуйте побачити усе з ясним розумом, без судження  і пам'ятайте, що вони теж, борються за своє  існування. Вони зараз налякані вами, вас дуже багато  в порівнянні з ними. Їм потрібний ваш вклад для виживання. Вони грали цю гру впродовж поколінь і вони - в цьому експерти. Ви, з іншого боку, не вчилися збиратися разом і працювати разом, як один, як робили вони.

 Ми зараз бачимо  між ними  розколи.  Кожна фракція пробує узяти контроль. Для нас, необхідно бути одним розумом, залишаючи наші незначні відмінності, подібно до раси,  релігії  і т.д., в стороні. Ви - рід людський  і ви не дозволите себе знищити. Коли ви серйозно розглянете усі методи, які вони використовують, щоб знищити вас, ви побачите, що усе, що вони роблять, проектується, щоб знищити якість життя,  щоб створити хвороби і страждання для мас.

 Ви повинні розуміти, що ваше страждання, гнів, страх і біди - їх кисень. Чому  так багато з вас, через страх, все ще проживають такі жалюгідні, безпорадні життя? Коли ви візьмете  контроль над вашим власним життям і приймете обдумані  рішення,  відмовитеся вірити пропаганді,  якою вас бомбардують, тільки тоді  ви випробуєте свободу вибору. Ви повинні вирішити, що краще для вас. Вас вестиме ваше серце. Вам не була викладена правда, і це означає те, що ви прокидаєтеся для розуміння; це посилає  на все  повністю різне світло.

 Ви зараз  ясно  бачите, що крах людства ретельно планувався, і до останнього часу, ви повністю не підозрювали  цього, тож  ви можете пробачити за зайняття невеликого  часу, щоб наблизити ваші голови до цього. Це критичний час в історії людини. Настав час прокинутися і узяти відповідальність. Перестаньте вести себе як вівці, бо час є суттю. Кабала має великі плани на 2014. Вони вважають, що вони здійснюватимуть ці плани без перешкоди з вашого боку. Ось чому важливо, щоб  ви уважно стежили і діяли, як один.

 Я говорив багато разів  про  велику  важливість  ЛІНІЙ ЛЕЯ  і чому природна енергія Землі була свідомо блокована від вас. Багато хто з вас розуміє цей факт і готовий вжити заходи, щоб видалити  блокування, які були стратегічно розміщені для того, щоб перешкоджати Земній природній енергії збуджувати  людство і вашу планету. Я попросив створити  спеціальну адресу електронної пошти,  таким чином люди від кожної країни у вашому світі, діяли б  спільно, як один, щоб затребувати цю природну енергію. Я прошу  вас зараз  запропонувати ваші послуги на благо людства і вашої планети  і  зробити будь-які  заходи, які ви можете порадити  для того, щоб створити кращий світ для усіх.

ley-lines@montaguekeen.com

 Марк, як  учений  і експерт у сфері ліній лея, створив стратегію, якої треба дотримуватись. Він вестиме і радитиме вам з приводу цієї теми. Настав час бути активними, для того, щоб звільнити цю дивовижну енергію і відновити ваше під'єднування до всесвіту. Ця вправа не коштує грошей, тільки потрібно небагато  вашого часу і зусиль.

 Я попросив Марка написати швидке  резюме  того, що потрібно.

 «Прийшов час продовжити і завершити роботу, розпочату Уоткінзом, Гічардом, Лок’єром, Томом, Хаукіном і Мічелом (Watkins, Guichard, Lockyer, Thom, Hawkins, Michel) і іншими, оскільки лінії лея фундаментальні для духовного існування кожного духу. Не може бути ніяких  подальших  сумнів, щоб зробити повторний пошук  для розпізнавання, відновлення і отже повторно нанести  на карту священні шляхи і центри земної  енергії  серед  місцевого  ландшафту. До того ж, одного разу розпізнавши, є необхідність повторно очистити   ці маршрути і місцеперебування  впродовж часу, коли це сталося. Це  глобальне завдання, оскільки ніяка частина Землі не менш   істотна, ніж будь-яка  інша  в термінах остаточного результату – світла, любові, миру і процвітання для усього людства.

 Цей анонс - запрошення взяти  участь в проекті безпрецедентного масштабу, незважаючи на  мислимі розміри цього  ефекту. Потенціал, щоб взяти участь  і координувати наші індивідуальні пошуки  такий же величезний,  як і безпосередньо результати. Через таке поширення приходить об'єднання націй завдяки повторному об'єднанню мережі лінії лея Землі.

 Фонд чекає  на вашу  зацікавленість і участь в недалекому майбутньому.»

 Це дивовижна можливість, щоб усі люди світу працювали разом, як один. Ви будете уражені в результатах, які чекають вас. Разом, ми врятуємо вашу планету і людство. Кожне зусилля, яке б мале не було, враховується. Кожен дух  має значення  і потребує вашої допомоги. Давайте розпочнемо  2014 рік з мирних  заходів, будучи безумовно впевненими, що  наші зусилля приведуть до результатів, яким будуть радіти наступні  покоління. Ви напрошуєтеся  подарувати усім краще майбутнє.

 Спасибі за упорядкування цього, мій дорогий, оскільки це найбільш важливо.

 Завжди  ваш, Монті.


Website: The Montague Keen Foundation

Переклад: Fedir


Please Sign this Disclosure Petition

Anyone from any nation will be able to sign this petition:

0 коментарі:

Дописати коментар

terra galacica




Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4
埋め込み画像 5

interview



17:02:2012 - PRG