magrav



Ukrainian subtitles click at the dented wheel

понеділок, 13 січня 2014 р.

Montague Keen - January 12, 2014 - Монтегю Кін - 12 січня, 2014


 Montague Keen - January 12, 2014 

Монтегю Кін - 12 січня, 2014 

Я бажаю розпочати з подяки  кожному, хто найбільш  щиро   відповів на наш виклик, щоб допомогти відновити священну енергію Планети Земля. Коли ця енергія повністю відновиться, вона усуне  багато  хвороб, які оточують багатьох  з вас. Вашим тілам потрібна ця енергія для того, щоб жити повним, здоровим життям. Це також надасть можливість збирати врожай  і  виробляти  хорошу здорову  їжу з чистою енергією. Це вам було заборонено і вам довелося боротися за виживання.
 Ваша відповідь була прекрасна. Спасибі.

 Це об'єднане зусилля. Включені обидві сторони життя. Кожна жива річ на лиці Землі отримає вигоду. Ви випробуєте повне перетворення від усього, що зараз темне і негативне, до  світла і гармонії в усіх речах. Вероніка запитує, чому  це не зроблено. Я можу сказати  вам, що необхідний вибір правильного  часу. Вам треба було ясно усвідомити, щоб зробити це успішно. Кабала  розмістила багато перешкод на вашому шляху: побачте їх як такі, знехтуйте ними або пройдіть  неподалік них. Не дозволяйте чому-небудь понизити темп або перешкодити  цій роботі. Майбутнє людства залежить від вас і вашого вкладу в цей час. Вероніка організує інформацію відносно ліній лея, яка легко доступна на нашому веб-вузлі. Вклад кожного  дуже цінується. Я прошу, щоб усі ви знайшли  час прочитати і обдумати, що написав Марк  по темі ліній лея.

 Сама остання модифікація від Марка (подивіться  PDF файл)

 Моя дорога дружина працює над багатьма  різними проектами, кожен з яких важливий для усіх вас. Тож я прошу, щоб ви допомогли де можливо. В неї погане  здоров'я  і вона - наївна  людина, але вона працює старанно від вашого імені. Ви  вчасно дізнаєтеся, коли діяти відносно ліній лея. Ми виберемо дату, коли ви об'єднаєте свої зусилля, щоб  відновити священні енергії вашої планети. Це дає вам можливість познайомити себе  з тим, що потрібно вам. Це також надасть вам можливість встановити контакт один з одним, таким чином, що кожна країна має команду, яка готова і бажає  працювати разом над цим проектом. Скористайтесь нагодою, щоб вивчити, дослідити і   ознайомитися з темою.

 Разом, ми змусимо, щоб це сталося  швидко і як можна компетентно. Ми розширюємо відкрите запрошення до кожної країни, щоб бути частиною цієї унікальної вправи, щоб відновити вашу планету. Зробіть це з любов'ю у ваших серцях: любов'ю до людства і вашої прекрасної планети.

 Ось  країни, які приєдналися до проекту. Якщо нижче ваша власна країна не представлена, то просимо приєднатись до нас.

 Албанія, Аргентина, Аруба, Австралія, Австрія, Бельгія, Боснійська Герцеговина, Бразилія, Болгарія, Камбоджа, Канада, Китай, Корсика, Коста-Ріка, Хорватія, Чехія, Данія, Домініканська Республіка, Еквадор, Єгипет, Сальвадор, Англія, Франція, Німеччина, Греція, Індія, Ірландія, Італія, Японія, Корея, Люксембург, Македонія, Мексика, Мікронезія, Нова Зеландія, Норвегія, Пакистан, Філіппіни, Польща, Португалія, Росія, Шотландія, Sedona, Сербія, Словенія, Південна Африка, Іспанія, Свазіленд, Швеція, Швейцарія, Таїланд, Нідерланди, Туреччина, Україна, Сполучені Штати Америки, Уельс.

 Це не лише одна подія. Ми маємо намір здійснювати підтримку в лініях лея на регулярній основі. Ми не можемо дозволити заблокувати цю енергії від вас, коли-небудь знову. Я зараз  вас залишу, для того, щоб ви мали час прочитати слова Марка.

 Мій дорогий, ви повинні знайти  вільний час. Я знаю, як захоплені ви цим, але нам потрібні ви, щоб здійснювати це. Ми мислено посилаємо любов і світло до усіх. Ваш вклад, яким би малим він не був, важливий.


 Назавжди, ваш  Монті.


Website: The Montague Keen Foundation

Переклад: Fedir


Please Sign this Disclosure Petition

Anyone from any nation will be able to sign this petition:

0 коментарі:

Дописати коментар

terra galacica




Please click the icon YouTube and then the small square at the bottom right side to get the captions CC, and choose subtitles in UKRAINIAN
埋め込み画像 4
埋め込み画像 5

interview



17:02:2012 - PRG